Szalunki ścienne i rusztowania
Szalunki ścienne i rusztowania
Hej, jak w temacie - jeśli poszukujecie szalunków albo rusztowań na terenie Warszawy, to zdecydowanie polecam obczajenie http://www.kbs-construction.pl. Swego czasu się naszukałem porządnej firmy i z tą współpracowało się więcej, niż tylko dobrze:) Dzwońcie śmiało!:)
Re: Szalunki ścienne i rusztowania
Te szalunki to tylko na terenie Warszawy?
eurotexpoland.pl - taśmy transportujące i pasy napędowe
Hm, a takich rusztowań nie da się wynająć od jakiejś większej ekipy remontowej? Np. w okolicach Krakowa działa taka firma remontowa, może dałoby się od nich coś podnająć
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Bardzo ciekawe te strony
-
- Użytkownik
Ja się niestety kompletnie na tym nie znam... Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc...
W Internecie z całą pewnością uda się znaleźć porady w tym temacie. Wystarczy trochę poszukać
I to jest właśnie jedyne, skarbie, co się naprawdę liczy : żeby ktoś widział w tobie więcej,
niż tobie się wydaje, że jest do zobaczenia.
niż tobie się wydaje, że jest do zobaczenia.
Nie znam się na tym kompletnie... Lepiej zapytać o to jakiegoś speca... Ja nie jestem w stanie pomóc.
Według mnie to jest absolutnie temat dla specjalisty z tej dziedziny... Bez dwóch zdań!
Pewnego dnia się wybudzisz z marzeń i pojmiesz, że nie ma takich cudów jak ten jedyny
A może warto podpytać w tej sprawie znajomych? Według mnie to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie
Najcudowniejszymi są zawsze te rzeczy, których nazwać nie sposób.
Ja bym ten temat zostawiła specjaliście z tej dziedziny... Wydaje mi się, że to będzie najlepsze możliwe rozwiązanie.
Smutek to najbardziej egoistyczne z uczuć. — 'Śmierć w środku lata'.