World Trade Center ..
World Trade Center ..
www.hereisnewyork.org - składnia zdjec o WTC
www.terrorize.dk - strona o teori spiskowej , ale to jest mało wazne , jest tam duzy sklad filmow z dnia ataku..
jak znajde to dodam wiecej Linkow..
www.terrorize.dk - strona o teori spiskowej , ale to jest mało wazne , jest tam duzy sklad filmow z dnia ataku..
jak znajde to dodam wiecej Linkow..
WTC Theory....
Re: World Trade Center ..
Winą za zamachy obarczono organizację Al-Ka’ida dowodzoną przez Osamę bin Ladena. Filmy : Fahrenheit 9/11 ; World Trade Center ; Lot 93 ; Lot 93 z Newark; Rejs 93 lotu do historii
Znam tę stronę i te treści. Ciekawe i bardzo oryginalne określenie tego co 'niby' się zdarzyło.
O co Ci chodzi z tym "niby się zdarzyło"? Możesz mi to wytłumaczyć?Yakin pisze:Znam tę stronę i te treści. Ciekawe i bardzo oryginalne określenie tego co 'niby' się zdarzyło.
Człowiek nie może przeżyć dłużej niż jego cień.
Piękne to były budynki. Fajnie ze na ich miejsce powstala juz budowla.
Nie ma takiej uczty na świecie, która trwa wiecznie.
Niby czyli wszelkiego typu teorie spiskowe. Ja po prostu podchodzę do nich z pewnym dystansem. Nie chcę aby zabrzmiało to jak brak wiary - po prostu, na takie tematy pojawiło się tak wiele sprzecznych teorii, że ciężko dziś racjonalnie wytłumaczyć niektóre zdarzenia.
wiadomo ze trzeba miec dystans ale tez zdrowy rozsadek
ale serio wierzycie ze w te wieze uderzyly samoloty?
-
- Użytkownik
A co innego jak nie samoloty ? UFO ? Ludzie przestańcie w końcu spiskować, samoloty są tak zatankowane ze spokojnie mogły doprowadzić do takich dużych wybuchów.