Jeśli jesteś autorem strony poświęconej budowlom i architekturze, to właśnie tu możesz o tym poinformować innych. Możesz tu również wypowiedzieć się pozytywnie lub negatywnie na temat innych stron.
www.skyscrapermodels.us , sa tu projekty róznych budowli , do wykonania samemu , chcial bym tylko zaznaczyc , ze do mojej makiety nie kozystalem z tych projektów , bo niebyly wielkosciowo podobne , tutaj macie małe modele , ale zawsze .. pozdro
Bardzo ciekawa strona.
Myślałem, że te makiety są większe, szkoda, że takie malutkie.
Ale niewątpliwie kilka z tych budynków spróbuję zrobić i podeślę screeny.
Słuze pomoca , ale tak jak zaznaczyles , budynki są małe , i troszke niedopracowane , jesli chodzi o robienie powaznej makiety , ale tak dla satysfakcji mozna sie pobawic.. Pozdrowki
Strona mama docelowo być encyklopedią o budowlach i konstrukcjach, malt beverage na razie najwięcej artykułów quip o wieżowcach. Co sądzicie o tej stronie? Jakie quip wasze zdanie na jej temat? I jeszcze jedno, jeżeli ktoś z was mógłby mi pomóc przy tworzeniu tej strony, byłb
We are the leading the world in providing best Testking cisco certification dumps prep solutions. Our incredible offers for and vcp certification gedare accessible at reasonable prices;