Warszawskie wieżowce
Warszawskie wieżowce
Proponuję utworzenie działu, w którym wszyscy będą mogli umieszczać zdjęcia wieżowców w stolicy. Na początek moje fotki .
Zdjęcia zrobiłem 1 sierpnia Br. z wieży widokowej Muzeum Powstania Warszaskiego .
Warta Tower i Millenium Plaza
Łucka City
Od lewej WFC,Rondo 1, Intercontinental, Ilmet Tower, Pałac Kultury.
Panorama wieżowców, z widocznym po lewej Hotelem Hilton.
Warsaw Trade Tower
Zdjęcia zrobiłem 1 sierpnia Br. z wieży widokowej Muzeum Powstania Warszaskiego .
Warta Tower i Millenium Plaza
Łucka City
Od lewej WFC,Rondo 1, Intercontinental, Ilmet Tower, Pałac Kultury.
Panorama wieżowców, z widocznym po lewej Hotelem Hilton.
Warsaw Trade Tower
- !!!!AMERYKA!!!! (ON)
- Użytkownik
Wiecie dlaczego niema w warszawie jakiegoś 500 metrowego budynku? Bo władza (mam na myśli oczywiście Sejm RP ) daje kase na odnowienie pociągów, odnowienie dróg (popieram )... i tak dalej. A w USA są wieżowce po 500, 550 metry, bo USA zajęło się wcześniej np.: autostradami. Ale niezaprzecze, że w USA i wcześniej zaczęto budować wieżowce, np.: ESB zbudowany przed II wojną światową, bo zbudowany aż w 1930 roku! Teraz chyba wiecie czego w stolicy (naszej) niema wież po 600 metrów! A kiedyś Polska musiała się zająć wojną, np.: kilka lat po Dniu Niepodległości zaczęła się II wojna światowa. A w tym czasie, co polska szukała porządnej broni, powstał właśnie budynek ESB. Teraz już wiecie!
Cześć
Cześć
Nowy Jork - Manhattan
O znalazlem odpowiedz, to tak
W Warszawie jest bardzo miekki grunt , mozna robic duze wiezowce ale , trzeba by bylo zrobic bardzo dobre fundamęty , znajac polskie budownictwo , to budynek by sie zapadł , bo zrobiono by budynek po kosztach , byle miec ponad 300 metrow , a w nycu jest bardzo twarde podłoze , AMERYKA ty mnie juz po prostu bawisz tymi konkluzjami swoimi , bardzo durne to było ten post twoj powyzej , Pozdrawiam
W Warszawie jest bardzo miekki grunt , mozna robic duze wiezowce ale , trzeba by bylo zrobic bardzo dobre fundamęty , znajac polskie budownictwo , to budynek by sie zapadł , bo zrobiono by budynek po kosztach , byle miec ponad 300 metrow , a w nycu jest bardzo twarde podłoze , AMERYKA ty mnie juz po prostu bawisz tymi konkluzjami swoimi , bardzo durne to było ten post twoj powyzej , Pozdrawiam
WTC Theory....
No to nie gadaj tylko zamieszczaj , po to jest ten dział żeby umieszczać nasze zdjęciaZnawca pisze:Całkiem, całkiem, bardzo fajnie ująłeś te wieżowce na 4 fotce
Mój gg to 8544663 mam mnóstwo świetnych zdjęć wieżowców warszawskich. Bo trochę już w tym siedzę
". I think the Twin Towers should be duplicate on the WTC site and not build something that looks like an empty skeleton."...Donald Trump
A jak narazie to mój mail to wicia_90@o2.pl i tam możecie mnie prosić o fotki. Napewno odpowiem
-
- Użytkownik