Nie dlatego ze masz plany bo do zbudowania "makiety" nie potrzeba miec planów szczegółowych lecz , mialem na mysli ze bardzo sie tym interesujesz i w ogole ...
Pomyśle nad budową Twin Towers WTC w wakacje gdyż teraz mam za dużo na głowie na przyjemności Planuje teraz budowę makiety własnej konstrukcji z betonu, kartonu prętów, sylikonu, wosku i wielu innych materiałów na płycie PCV (80x80 cm) i wysokości 415 cm teraz muszę tylko znaleźć czas
Remember 9/11 ... Rebuild The Twin Towers ofthe World Trade Center !
Deska na której mam zamiar postawić moją dużą makietę już jest na niej (prawie) wszystko zaznaczone (rdzeń i prawie elewacja. Jak znajdę czasu muszę rozplanować i pomierzyć odległości między spaksami). Potem zostanie mi tylko wkręcić spaksy a ze sklejki zrobić formy ścian i kolumn elewacji (makieta będzie trochę przypominać kształtem WTC. Niestety tylko 415 cm mi sie w pokoju zmieści wysokości ( ok. 40 - 50 pięter będzie posiadał i 6 wind, 2 klatki schodowe, 2 piętra techniczne, taras widokowy, muzeum oraz restauracje - mam nadzieje że mój projekt się uda
Remember 9/11 ... Rebuild The Twin Towers ofthe World Trade Center !