Moja Makieta WTC Zdjecia ,
Moja Makieta WTC Zdjecia ,
Oto moja makieta WTC , mowcie jak wrazenia ..
Jesli cchecie wiedziec cos wiecej o tej makiecie , to pytajcie , odpowiem na wszystko Sluze pomoca. Pozdro
Jesli cchecie wiedziec cos wiecej o tej makiecie , to pytajcie , odpowiem na wszystko Sluze pomoca. Pozdro
WTC Theory....
-
- Administrator
- Kontakt:
Gdzieś już wypowiadałem się na temat tych makiet, może Webhelp?
Widze, że dalej nie dokończyłeś jednej z wież np. brak anteny.
Ogólnie bardzo fajnie to wygląda, chętnie bym taką makietę postawił u siebie w pokoju aby goście podziwiali.
Szkoda, że pozostałych wież WTC od 3-7 nie umieściłeś na projekcie, jeszcze ładniej by to wyglądało.
Widze, że dalej nie dokończyłeś jednej z wież np. brak anteny.
Ogólnie bardzo fajnie to wygląda, chętnie bym taką makietę postawił u siebie w pokoju aby goście podziwiali.
Szkoda, że pozostałych wież WTC od 3-7 nie umieściłeś na projekcie, jeszcze ładniej by to wyglądało.
Jutro zabiore sie mozliwe za WTC 7 , a wtc 3 Juz jest w ukonczeniu . Antena bedzie ale narazie zastanawiam sie z czego ja zrobic ( poprzednia wersja byla z kredki , ale byla zbyt"nireealistyczna") Pare elemetow Wymaga jeszcze dokonczenia , Ogolnie moge poslozyc tobie moimi informacjami do budowy takiej makiety Pozdrawiam
WTC Theory....
To bedzie news , zaczynam nową makiete , ta juz bedzie w pełni profesionalna , zero uchybien i niedopatrzen , bedzie rozmiarowo identyczna jak poprzednia , jutro trzeba sie wybrac do sklepu , jesli ktos bedzie chcial to moge dawac zdjecia z postepow prac , ale mozecie sie zglaszac to moge pomoc w budowie takiego czegos , Pozdrawiam
WTC Theory....
potrzebuje pomocy w wyborze koloru wiez wtc , wybierajcie w kolorach metalizowanych Polished steel polished aluminium i aluminium , prosze o pomoc , ja wybralem polished steel dla scian a polished aluminium dla tych takich pasków na scianach (sky lobby ) kazdy wie o co kaman , aha potrzebuje jeszcze pomocy w wyborze koloru dachu tj , wiezy z anteną pozdro
WTC Theory....
-
- Administrator
- Kontakt:
Oba wymienione przez Ciebie kolory wydają mi się za jasne.
Chyba najdokładniejszy wygląd wież możesz zobaczyć w tym programie z działu download: http://www.budowle.pl/download/files/wtc.exe
kolor dachu i anteny też widać na zdjęciu
screen poniżej:
Chyba najdokładniejszy wygląd wież możesz zobaczyć w tym programie z działu download: http://www.budowle.pl/download/files/wtc.exe
kolor dachu i anteny też widać na zdjęciu
screen poniżej:
Nowa antena i dach , dach jeszcze do pomalowania , a tak wogole to teraz robie upgrade starego modelu , niechce mi sie zaczynac od nowa całej tej plątaniny, bedą nowe budynki , WTC7 , WTC3 i reszta , wieze bedą pomalowane i lepiej wykonczone(raczje skonczone) jutro zamieszcze Foty Z tego procesu .. Eloooo
WTC Theory....
- !!!!AMERYKA!!!! (ON)
- Użytkownik