Zdjecia w "waszej galerii"
Zdjecia w "waszej galerii"
Tutaj winne się znaleźć zdjęcia nasze. Jest mało prawdopodobnym, by kowall44 sam "pstryknął" Wawel, a jednak Wojto "kliknął" na plus. Czyżby kowall44 siedział w gondoli balonu, lub innego "ciała lotnego" przelatującego nad Krakowem? Proszę mi wybaczyć, jeśli się mylę.
-
- Administrator
- Kontakt:
Niestety, ja nie jestem w stanie stwierdzić, czy zdjęcie jest zrobione własnoręcznie, czy nie.
Fakt, że tylko zdjęcia robione osobiście powinny być zamieszczane.
Widać, że fotka jest słabej jakości (może po prostu straciła przez kompresję), więc można wnioskować, że była robiona przez zwykłego amatora (bez obrazy dla autora).
Niemniej jednak plusa dałem, bo podobało mi się ujęcie.
Może faktycznie tak jak wspomniałeś Antos, kowall44 zrobił je z jakiegoś samolotu / helikoptera?
Fakt, że tylko zdjęcia robione osobiście powinny być zamieszczane.
Widać, że fotka jest słabej jakości (może po prostu straciła przez kompresję), więc można wnioskować, że była robiona przez zwykłego amatora (bez obrazy dla autora).
Niemniej jednak plusa dałem, bo podobało mi się ujęcie.
Może faktycznie tak jak wspomniałeś Antos, kowall44 zrobił je z jakiegoś samolotu / helikoptera?
-
- Użytkownik
We provide fast success in testking dumps exam and by using our Tabor College high quality prep resources. We offer up-to-dated and Southwestern College dumps with definite guarantee of network+ training success
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
- Kontakt: